Singuratate

In aceasta perioada am auzit mai multe persoane ca sufera de singuratate, sub diferite forme, chiar daca aceste persoane locuiesc cu familia, sot, copii.

Si pe mine m-au incercat unele sentimente de acest gen chiar daca locuiesc cu copiii si cu parintii mei. Din experienta mea, aceste sentimente de singuratate vin din cauza obligatiei de a sta izolati, sufletul nostru se simte ingradit si “separat” de sursa, de “acasa”. De aici mai pot veni si stari de depresie.

Este extrem de important sa ne observam starile emotionale iar daca acestea apar, sa nu ne lasam purtati de ele si sa nu ne identificam cu ele, ma refer desigur la emotiile de joasa vibratie. Daca facem acest lucru, e posibil ca starea sa se agraveze mai mult.

Pentru cei care locuiesc singuri, este nevoie sa tina legatura cu familia, prietenii, iubitul/iubita (pentru cei care nu locuiesc impreuna) si cand spun tinut legatura nu spun mesaje pe chat, aveti nevoie sa va vedeti la fata, sa va vedeti ochii, sa va simtiti unul pe celalalt. Sunt atatea aplicatii prin care pot exista conversatii cu camera, profitati de ele pentru a va mentine mintea dar si relatiile sanatoase.

Aratati oamenilor ca va pasa de ei, ca tineti la ei, ca va este dor de ei.

Foarte importante sunt si activitatile din casa, daca nu obisnuiti sa meditati, mai bine ocupati-va timpul citind, daca va place sportul puteti cauta pe youtube tutoriale pentru a face sport in casa.

Iesiti cat mai des la geam sau in curte (daca sunteti norocosi si locuiti la casa), puneti-va imaginatia la treaba si veti fi uimiti de cate lucruri frumoase sunteti capabili.

Profita de acest timp pentru a te descoperi!

Va doresc pace in minte si in suflet!

Marina