Scrisul – evadare sau rasfat

Se spune ca prin scris ajungem la altii…Eu spun ca scrisul imi da o stare de bine 🙂 .

Nu stiu daca mai exista persoane (probabil cateva) care sa se rasfete si sa se relaxeze prin scris, dar eu cu siguranta asta simt.

 In momentul in care pun mana pe condei ( a se citi tastatura laptopului sau a telefonului), ma si vad pe o pajiste inconjurata de iarba si flori, parca aud si pasarile ciripind si sigur e si un izvoras prin spatele meu. Tot pe pajiste sunt si cand imi zapacesc iubitul cu tone de mesaje pe whatsapp dar..cine l-a pus sa-mi scrie “buna dimineata”?

Zilele trecute, cel amintit mai sus mi-a spus ca nu sunt foarte vorbareata din fire dar se pare ca whatsapp-ul scoate ce-i mai bun din mine 🙂 . Odata ce ma pornesc, greu imi mai strunesc cuvintele. Si daca se mai nimereste ca domnul sa fie si intr-o intalnire…va dati seama ce ‘entertainment’ le ofera sunetul notificarilor…

Serios acum… de unde era sa stiu eu daca el nu mi-a zis… inseamna ca ii place, nu? :)… fie vorba intre noi, uneori fac si intentionat … asa, ca sa vad ce reactii are… sa vad si eu cum arata cand isi iese din fire… Ce fire? Alea de pescuit… cica ii place…

Acum inteleg de ce nu-mi spune aproape niciodata “noapte buna”!

Imi place sa scriu despre orice… daca primesc doua cuvinte, deja mintea mea tese de zori povestea. Mai greu insa la categoria noastra de rasfaturi… cand o aud pe Monica: ‘Marina, avem nevoie de articol la categoria rasfaturi ca e cam saraca’, raman in pana de idei. Creierasul meu intra in stand-by (oare asa s-o rasfata el?) si tare greu ma strunesc.

Oare cum se rasfata oamenii in ziua de azi? Se aplica principiul conform caruia ‘ce e bine pentru tine s-ar putea sa nu fie bine pentru mine’ si atunci, in mod clar, ne si rasfatam in moduri diferite?

Imi este clar acum ca mie imi place sa scriu despre orice… iar daca am reusit sa scriu cateva articole si la aceasta rubrica, ma declar multumita.

Fiind terapeut holistic, subiectele mele preferate sunt articolele legate de suflet, emotii, vindecari, iar acum vine partea cea mai draguta.. extraterestrii, spirite ratacite  sau rebele, amintiri din alte vieti etc. Foarte putine persoane sunt dispuse sa vorbeasca despre aceste lucruri, este un subiect tabu, ca sexul… de ce oare?

Desi mi se spune ca  nu sunt foarte vorbareata, exista unele subiecte pe care, daca le ating, ma simt ca un copil care se lauda cu jucariile noi. De mica am stiut ca noi suntem mai mult decat ne fac altii sa credem ca suntem si am tot cautat dovezi (daca le-am gasit sau nu…dezbatem intr-un alt articol). Faptul ca visele mele imi intareau credinta ca suntem mai mult decat ce vedem si ca eram atrasa (intr-un mod inexplicabil chiar si pentru mine pe atunci) de fenomene paranormale sau de carti din aceeasi categorie, m-a ajutat sa imi creionez drumul catre ceea ce ma implineste atat din punct de vedere profesional cat si sufleteste.  Si ma intreb eu acum…exista oare un mod mai placut de a te relaxa decat atunci cand faci ceea ce-ti place?

Vom aprofunda probabil acest subiect ulterior, acum am ceva de transmis iubitului meu pe whatsapp… poate ca i s-a facut dor de mine 🙂 .

La recitire,

Marina