Prea comoda pentru a alerga dupa vise

Va spuneam, intr-un articol trecut, ca eu nu ma pot lauda ca fiind o gospodina veritabila intrucat locuiesc cu parintii iar mama face cam totul prin casa. Ei bine, poate m-am obisnuit comoda, insa m-am decis sa nu mai alerg nici dupa vise.

Ce-i drept, faceam asta destul de des, mai ales in relatii, dar daca am vazut ca lucrurile nu stau prea roz, am zis sa ma potolesc si sa-mi vad de viata ca alerg dupa cai verzi pe pereti…sau unicorni ca-s mai frumosi iar mie imi plac SF-urile.

Ca tot am adus vorba de relatii, imi amintesc de toate mastile pe care mi le-am pus cu fiecare in parte, barierele, limitarile, frustrarile, fricile, programele, geloziile si nevoia de control.

Mi-am dat seama ca eram din ce in ce mai ciudata si ca atrageam in viata mea numai ciudatenii. Cand am luat-o pe calea dezvoltarii personale si am inteles ca eu sunt “de vina” pentru tot ce este manifestat in viata mea… nu vreti sa stiti ce Ego ranit am avut! Adica cum? Altii imi fac mie chestii naspa si tot eu sunt de vina pentru asta? Si aici a inceput operatiunea “dizolvare Ego” si evolutie.

Nu va imaginati ca i-am dat delete de tot, el exista, iar acest lucru este absolut in regula. Am constientizat ca nu trebuie sa ne luptam cu el pentru ca ne bate de ne sar capacele, ci doar sa ne obisnuim cu ideea ca el este acolo, sa-l acceptam si sa ne dam seama atunci cand luam decizii pe baza lui sau pentru ca asa isi doreste sufletul pentru a evolua.

Mi-am propus sa nu mai alerg dupa vise ci sa le traiesc pur si simplu! Sa fiu cat mai prezenta in viata mea si sa ma bucur mai mult pentru lucrurile care mi se intampla, pe care le primesc de la Univers cu toata iubirea si increderea lui si pentru oamenii care sunt in viata mea. Atunci cand mergi pe aceasta cale, oamenii din viata ta se imputineaza si cu cat se imputineaza, parca cu atat sunt mai recunoscatoare pentru cei care raman. Cei care nu tin de legatura facuta, ea se desface si merg pe alte cai care nu sunt neaparat gresite, doar ca frecventele nu mai sunt aceleasi.

Evident ca si pe partea amoroasa parca se mai schimba lucrurile, apar oameni care se potrivesc mai mult cu tine, cu frecventa si vibratia ta, iar cand apar neintelegeri, aduci atentia din nou in tine sa vezi ce mai ai de vindecat sau rezolvat, pentru ca nimeni nu vine intamplator in viata noastra. Vin pe frecventa din acel moment de aceea e important sa fim foarte atenti pe ce vibratie suntem cand incepem o relatie romantica de exemplu.

Oamenii vin sa ne ajute sa ne invatam lectiile si sa ne vindecam “butoanele rosii”, din acest motiv, in momentul in care te-a enervat cineva, multumeste-i. Tocmai ai aflat ce sa mai vindeci…

Desigur, pentru a te putea vindeca, ai nevoie sa fii asumat, sa te maturizezi si sa fii sincer 100% cu tine!

Pana la desavarsire, sa traim in prezent si sa ne bucuram de tot, zic!

La recitire,

Marina