Pentru tine, domnule!

As dori acum sa pun o serie de intrebari domnilor nostri dragi, datorita unor situatii pe care le-am observat de-a lungul timpului.
• Ce inseamna pentru tine sa fii barbat?
• Faptul ca cnp-ul tau incepe cu cifra “1” iti da mai multa putere?
• Cand ai cedat locul pe scaun ultima dată unei femei?
• Cand ai lasat sa intre in metrou o femeie inaintea ta, fara sa te grabesti sa intri de parca ar pleca metroul fara tine?
• Aaa, nu mergi cu metroul? Portiera i-ai deschis-o vreodata iubitei/sotiei tale? Macar asa de ochii lumii, la inceput…
• De ce ai impresia ca daca o femeie a fost draguta si te-a acceptat in lista de prieteni virtuali si iti raspunde amabil la salut, accepta iesiri cu tine in oras sau mai mult decat atat, vede in tine masculul feroce si accepta intimitati cu tine?
• Ce inseamna pentru tine sa iti respecti si sa iti iubesti femeia?
• Cand ai intrebat-o ultima data pe femeia de langa tine ce o face fericita si ce o face sa se simta iubita, apreciata…?
Personal, nu sunt genul de femeie care asteapta doar chestii romantice, gen sa primesc luna de pe cer s.a.m.d ( bleaahh) insa alte femei sunt.
Consider ca a fi romantic inseamna cel putin sa ii arati persoanei de langa tine ca iti pasa de ea, ca o respecti si ca o iubesti.

E adevarat ca multi dintre noi nu mai stim cum sa facem asta, insa avem gura si putem intreba. Asa cum facem cu copiii ( cine are si stie) atunci cand ii intrebam ce le place sa faca, sa manance, unde sa mearga, asa putem sa procedam si cu partenera/partenerul de viata.

Repet, acestea sunt parerile mele personale, o persoana necunoscuta care se considera femeie chiar daca, de cele mai multe ori, poarta pantaloni in loc de rochite si am cifra 2 la inceputul cnp-ului!

Daca vrei sa ai o persoana minunata langa tine, (consider ca toti suntem minunati, insa fiecare trebuie sa isi gaseasca minunatul lui) fii tu minunat! Daca vrei să gasesti o persoana cu care sa iti imparti viața, fii tu persoana pe care ți-o doresti! Incepe cu tine, fii mai atent la oamenii din jurul tau, fii prezent in viata ta!

Iubeste fara asteptari, daruieste fara asteptari, fii amabil si dragut fara asteptari si fara sa ceri inapoi! Doar atunci vei primi inapoi. Asa cum se zice, primim ceea ce oferim.

Daca trece o perioada lunga de timp in care tu doar oferi, fara sa si primesti inapoi, inseamna ca oferi persoanei nepotrivite. Nu te descuraja si nu te inchide in tine, nu renunta sa oferi doar pentru ca nu ai primit. Ai rabdare pana gasesti persoana potrivita.

Propune-ti sa dobandesti intelepciune si invata sa gandesti cu inima, nu cu altceva! 

La recitire,

Marina