Impreuna suntem mai puternici

Dragii nostri,

Haideti sa ne aratam noua insine ca suntem puternici si putem trece peste aceste momente de “criza”. Impreuna ne putem intoarce la esenta noastra, la ceea ce suntem noi cu adevarat., entitati de lumina pura.
Nu va lasati intimidati si profitati de aceasta ocazie pentru a medita si a va curata de toate aceste minciuni si incercari de creare de panica. Acum e cel mai potrivit moment, daca tot stam in casa si ne sistam toate activitatile, haideti sa incepem si sa continuam impreuna!
Suntem fortati sa ramanem in case asa ca vom profita de acest lucru si vom demonstra ca tot “raul” este un bine pentru noi, nimic nu este intamplator. Avem acum sansa sa ne uitam in interiorul nostru si sa scoatem tot ce avem mai bun din noi.
Am pus la dispozitie materiale de lucru, meditatii, idei de inspiratie, tot ce este nevoie este sa ne dam voie!
Vom face impreuna ca izolarea, un mod de viata impus, sa fie izolarea, ca alegere personala.
Haideti, cu aceasta ocazie, sa ne bucuram mai mult de noi, de copiii nostri, de parintii nostri, de VIATA NOASTRA, sa reflectam asupra noastra si la ce putem schimba la noi pentru a evolua, a creste pe nivelul de constiinta de la frica, la iubire.
Am mai spus-o intr-un articol anterior, unde este frica nu este iubire, nu este Dumnezeu iar daca Dumnezeu inseamna IUBIRE, noi de ce mergem pe alta cale? Aceasta intrebare nu va este adresata ca forma de judecata,repros sau critica ci pentru a constientiza ca avem un alt drum. Noi suntem particele din Dumnezeu asa ca, avem din puterea LUI, lucrand cu noi, ne putem creste puterea personala dar si cea la nivel colectiv pentru ca fiecare dintre noi este o piesa de puzzle din TOT, astfel ca evolutia fiecaruia dintre noi, inseamna evolutia Planetei, evolutia la nivel colectiv. Iubirea si Recunostinta sunt cele mai puternice vibratii, ele sunt in noi, nu trebuie decat sa le accesam constient, sa ne dam voie! Meritam asta, Dumnezeu ne permite, sa ne permitem si noi.
Daca iti spun ca te iubesc vei spune ca nu este iubire, insa la ce nivel de iubire esti tu capabil sa ajungi, sa accesezi? Cat de mult te iubesti pe tine mai intai de toate? Te ajut eu, daca tu esti particica din Dumnezeu, care este IUBIRE ABSOLUTA, PURA, de ce te indoiesti?
TU esti iubire pura, neconditionata! Da-ti voie SA FII!
Esti esenta pura, Divina si unica, permite-ti sa accepti asta!
Marina