Cum putem proceda cand avem planuri de “suflet”?

Fiecare dintre noi crede ca avem planuri de viata, de viitor. Chiar daca in spiritualitate se spune ca este necesar sa simti si sa traiesti prezentul, nu putem uita de viitor. Uneori este chiar imperios necesar sa avem planuri de viitor pentru ca traim pe aceasta planeta si avem nevoie sa fim cu “picioarele pe pamant”.

Diferenta o face asteptarile pe care le avem de la acele planuri. In momentul in care ne dorim un lucru si actionam in acel sens cu toata fiinta noastra, nu are cum sa nu iasa! Se spune ca noi avem acces la TOT iar daca ne dorim un lucru, il meritam si trebuie sa simtim cu toata fiinta noastra asta. In momentul in care avem si cel mai mic dubiu, inseamna ca ne pierdem timpul cu acel lucru, dar nu pentru ca nu meritam sa-l avem, ci pentru ca nu este pentru binele nostru sa-l obtinem.

Din acest motiv este nevoie sa fim prezenti la fiecare senzatie pe care corpul nostru ne-o da, in momentul in care noi lansam o intentie in Univers, inima noastra ne spune daca este bine pentru noi sau nu. Cum ne dam seama de acest lucru? Am mai spus-o si in alte articole, in momentul in care lansam intentia iar inima noastra se strange, inseamna ca nu e bine pentru noi sa continuam cu acea intentie. In  momentul in care simtim liniste in inima, relaxare, pace, e clar ca e bine pentru noi si ca trebuie sa continuam in a actiona pentru acea dorinta, intentie a noastra. Mult mai simplu este sa cerem Sinelui nostru sa ne ghideze in ceea ce este pentru binele nostru si sa nu actionam pentru lucruri care vin din Ego. Ego- ul de obicei isi doreste lucrurile materiale, cea mai frumoasa casa, masina, bani multi etc. Nu este nimic rau in a dori o situatie financiara confortabila, insa sa vina din inima, nu pentru a hrani Ego-ul.
 
Daca totusi doresti sa iti gasesti calea, doresti sa faci lucruri si nu sti ce, cere ghidare de la Sinele tau superior, doar EL te poate ghida in cel mai elevat si potrivit mod pentru tine.
 
Ai incredere in imaginatia si intuitia ta, acestea sunt instrumente de la Divinitate pentru a ne indruma, ajuta la fiecare pas pe care il facem.

La recitire,

Marina