Termeni si Conditii

Bine ati venit !


Deoarece vizitaţi magazinul online HappyVita.ro trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii.
Daca folositi sau veti folosi serviciile furnizate de HappyVita.ro, inseamna ca acceptati conditiile de mai jos.
Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENTIALITATEA
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie detaliile de mai jos care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati HappyVita.ro sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens, consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa fiti de acord cu informatiile postate de noi pe HappyVita.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini,etc) sunt proprietatea magazinului nostru si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.


ACCESUL IN WEBSITE
HappyVita.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice magazinului nostru (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele site-ului nostru sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a site-ului nostru, atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila magazinul nostru, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. HappyVita.ro vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea poate fi facuta numai catre un adult.
Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal, sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

LIVRAREA
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in programul datelor de livrare prin informare in prealabil a clientilor.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Magazinul nostru isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

RISCUL DE PIERDERE
Toate produsele cumparate de la HappyVita.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca exista riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator. In cazul acesta termenul de livrare va fi dublu.

DESCRIEREA PRODUSELOR
Echipa noastra incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit.

IMAGINILE / FOTOGRAFIILE
Fotografiile prezentate pe HappyVita.ro sunt cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii..

REDUCERILE
Reducerile aplicate pe HappyVita.ro NU sunt cumulative.

PARTENERII NOSTRI
Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai HappyVita.ro, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. Pentru a va oferi mai multe informatii, va punem la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii, ne asumam o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA
HappyVita.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, HappyVita.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. Nu garantam ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
HappyVita.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarii HappyVita.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

POLITICILE NOASTRE, MODIFICARI
Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului nostru virtual.

Conform cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUIEUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 mai 1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta
Articolul 4
Informaţii prealabile
(1) Consumatorul trebuie sa beneficieze, în timp util înainte de încheierea contractului, de informatiile urmatoare:

(a) identitatea furnizorului si, în cazul în care contractul necesita plata în avans, adresa acestuia;
SC ITPOINT SERVICES SRL, CUI: RO33696619, J40/11896/2014

(b) caracteristicile esentiale ale bunurilor sau serviciilor;
Produsele prezentate pe HappyVita.ro vor contine urmatoarele informatii esentiale: originea produsului (unde este cazul), calitate, inaltime, alte informatii utile (acolo unde este cazul);

(c) pretul bunurilor sau serviciilor, cu toate taxele incluse;
Pretul produselor de pe HappyVita.ro sunt publicate cu TVA inclus.

(d) costuri de livrare, dupa caz;
Produsele comercializate pe HappyVita.ro se livreaza pe teritoriul Romaniei. Costul transportului va fi calculat in functie de tarifele practicate de firmele de curierat cu care HappyVita.ro  colaboreaza. Costul de transport catre destinatii speciale va fi comunicat prin e-mail sau telefonic la cererea clientilor.

(e) modalitati de plata, de livrare sau de executare;
Plata produselor este acceptata prin urmatoarele mijloace: Credit card, Ramburs, Ordin de plata.

(f) existenta unui drept de retractare;
Produsele comercializate pe HappyVita.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data facturarii.

Produsele se returneaza in ambalajul original si nu trebuie sa aibe eticheta rupta. Pentru retur trebuie sa completati formularul de retur existent pe HappyVita.ro la sectiunea Informatii prin care solicitati returul si totodata sa atasati factura si chitanta, sau  copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.

Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii aferenti produselor trimise retur vor fi returnati in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, HappyVita.ro isi rezerva dreptul de a refuza returul.

Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna

(g) costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta, atunci când este calculat pe baza unui alt tarif decât tariful de baza;
Comunicarile intre Furnizor si Client nu sunt supuse tarifarii.

(h) durata de valabilitate a ofertei sau a pretului;
Preturile au caracter dinamic si pot fi modificate oricand.

(i) dupa caz, durata minima a contractului în cazul contractelor privind furnizarea continua sau repetata a bunurilor sau serviciilor.
Unde este cazul contractele vor stipula o durata minima si frecventa furnizarilor.