Pastura 130 g

Pastura 130 g

Pastura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar si cel mai putin cunoscut. Pe scurt, pastura este un polen modificat cu substante adaugate de harnicele albine si care constituie hrana acestora, in special a larvelor.

Se extrage in cantitati mici, ceea ce face ca pastura sa fie scumpa si greu de gasit. Dar acest medicament natural este unic prin insusirile biochimice. Valoarea lui terapeutica este de trei ori mai mare decat a polenului, iar gama afectiunilor pe care le vindeca este imensa.

Păstura are un conţinut sporit de vitamina K, dar si un grad de conservare mai mare. Datorita cantitatii mari de acid lactic si proprietatilor antibiotice, pastura poate fi pastrata timp indelungat, fara a se observa modificari majore, cantitative sau calitative. Tinuta la loc uscat si racoros, poate rezista pana la 17 ani.

Spre deosebire de polen, pastura este mai usor asimilabila pentru ca granulele de polen sunt deschise, datorita degradarii exinei (peretele celular al polenului). Are aciditate mai mare decat polenul, ceea ce reprezinta un factor esential in pastrarea si mentinerea echilibrului metabolic.

Acest medicament minunat mai contine si enzime, aminoacizi (histidina, triptofan, metionina, fenilalanina, valina, cistina, arginina, acid glutamic), antibiotic, hormoni naturali, minerale si oligoelemente: sodiu, potasiu, nichel, titan, vanadiu, crom, fosfor, zirconiu, beriliu, bor, zinc, plumb, argint, arsenic, staniu, galiu, strontiu, bariu, uraniu, siliciu, aluminiu, magneziu, mangan, molibden, cupru, calciu, fier. Drept urmare, pastura este o uzina de substante benefice, greu de egalat de oricare alt produs al stupului si chiar al naturii.  

 Mod de administrare: 2-3 bobite sub limba pana se topeste, de 2-3 ori pe zi.Se administreaza maxim 3 luni, dupa care pauza 3 luni.

Produse apicole
Produse apicolePastura

  • 38,00 lei
  • Fără TVA: 34,86 lei

Etichete: pastura