Miere albastrele 400g

Miere albastrele 400g

Mierea de albastrele este de culoare deschisa usor amaruie, este foarte buna pentru afectiunile oftalmologice si ficat.

 Provine din apicultura ecologica romaneasca  si este recoltata prin metode traditionale din zonele de ses, deal si munte.

Albinele culeg nectarul florilor si, printr-o alchimie stiuta doar de ele, il transforma in miere.

Este un sortiment deosebit, conditionat la temperaturi de pana la 40ºC  pentru a-si pastra intacte toate calitatile nutritionale: enzimele, vitaminele, precum si aroma naturala specifica sortimentului.

Eventualele modificări ale aspectului: cristalizarea si separarea confirma originalitatea produsului.

Datorita gustului sau fin este apreciata de majoritatea consumatorilor.

Astazi, cand se discuta cu ingrijorare despre sfarsitul erei antibioticelor de sinteza, care nu mai pot face fata rezistentei crescute a microbilor, ar fi poate timpul sa ne reamintim despre antibioticele naturale, a caror forta a fost dovedita si de stiinta moderna: mierea de albine, propolisul si uleiurile volatile. Variabilitatea naturala a compozitiei acestor produse asigura adaptarea lor la schimbarea ingrijoratoare a germenilor nocivi. In natura neatinsa de mana omului, nu se mentioneaza epidemii microbiene la plante, albine sau animale. Acolo, plantele secreta acele substante care mentin germenii sub control; rasinile le protejeaza mugurii, bobocii si mladitele tinere, uleiurile volatile apara plantele si curata aerul din jur. Animalele salbatice si domestice care consuma o hrana naturala sunt sanatoase. Albinele recolteaza de la plante nectarul sau seva pentru miere, iar rasinile pentru propolis le folosesc in cuibul lor, pentru curatenie si sanatate. 
Oamenii pot alege sa-si regaseasca sanatatea, utilizand produsele albinelor, adevarate sublimate ale produselor vegetale. Sta in puterea noastra sa fim intelepti, sa traim frumos, in armonie cu plantele si albinele, tovarasi de drum, de la facerea lumii.

 

Produse apicole
Produse apicoleMiere albastrele

  • 20,00 lei
  • Fără TVA: 18,35 lei

Etichete: miere, albastrele