Despre noi

„Nu e timp – atat de scurta e viața – pentru ciorovaieli, scuze, reproșuri. E timp doar pentru iubire, și nici pentru ea nu e decat o clipa, ca sa spun așa.”

 

Asta a spus-o Mark Twain.

 

Asta o simtim cu totii in fiecare zi, fie ca suntem prea stresati cand ajungem acasa dupa o zi istovitoare la serviciu si nu mai avem energie pentru a socializa cu familia, fie ca zile la randul observam ca tubul de pasta de dinti e gol si cu toate astea, avem senzatia ca daca intram in magazin sa cumparam, pierdem timp pretios, fie ca am uitat din nou, ca maine este ziua mamei si nu i-am pregatit nici un cadou…

 

In fiecare zi avem senzatia ca nu avem timp pentru tot ceea ce am vrea sau am avea nevoie sa facem; si parca saptamana ar trebui sa aiba cel putin 8 zile, pentru ca, oricum, de noi am uitat demult, de nevoile proprii, de ceea ce ne da incredere in ziua de maine sau ne relaxeaza.

 

Pana cand incepem sa simtim pe propria piele ca acest ‘’timp lipsa’’ ne afecteaza inclusiv fizic.

 

Si atunci incepem sa cautam solutii!

 

Asa a luat fiinta si a fost creat e-shop-ul HappyVita: din necesitatea regasirii timpului pierdut, din nevoia de a ne regasi energia, sanatatea, frumusetea sau chiar din nevoia de a ne relaxa.

 

Am ales producatori autohtoni cat si internationali, produse testate, in care avem incredere.

 

Si daca produsele sunt garantate, speram ca si serviciile noastre sa fie la inaltimea lor, sa livram asa cum aveti dvs. nevoie, sa raspundem cererilor dvs. in timp si conform solicitarilor.

 

Stim ca mediul online dedicat e-shoppingului reprezinta pentru multi dintre clientii nostri, ‘’timp castigat’’ si chiar ne dorim sa castigati timp prin intemediul magazinului nostru online, alaturi de produse de calitate care sa va implineasca dorintele, sa va relaxeze, sa va scoata din rutina, deoarece cu totii ne dorim o viata fericita!

 

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!