Aurum (Aur) 20ppm, 240ml

Aurum (Aur) 20ppm, 240ml

Solutie cu particule ionice de Aur. Concentratie: 20ppm (20mg/l)

Solutie coloidala cu pH bazic, bogata in ioni de aur incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata, cu efect antiaging. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit.

Aurul este cel mai cunoscut si mai misterios metal nobil, fiind in antichitate asociat cu soarele, viata, caldura si focul. In heraldica Evului Mediu, aurul semnifica gloria, statornicia, intelepciunea si inalta spiritualitate.

Tehnica de ultima ora, dotata cu microscoape ce pot fotografia pana la dimensiuni atomice ne arata ca, in conditii speciale, particulele de aur pot fi extrase din metal pur (99,99%) devenind bio-active si bio-accesibile pentru corpul uman. Datorita proprietatilor speciale ale aurului asupra fizicului si psihicului uman, uneori se considera, evident eronat, ca solutiile care contin aur sunt de fapt legendarele elixiruri alchimice. Este necesar ca solutiile ionice de aur sa nu fie confundate cu sarurile de aur comercializate ca fiind aur monoatomic sau sub alte denumiri (in realitate fiind clorura de aur). Acestea prezinta un grad inalt de toxicitate. Aurul coloidal clasic, viu colorat, este obtinut prin arc de tensiune inalta, fiind de fapt o pilitura de aur extrem de fina, considerata de catre organismul uman drept metalica, greu de asimilat.

Metalele din organism au preponderent structura ionica. Capacitatea organismului de a asimila ionii metalelor este de 98% datorită bio accesibilitatii lor. Din acest motiv metalele cu structura ionica sunt supra-numite „metale organice”. Intr-o forma usor de asimilat pentru organismul uman, aurul se gaseste in cantitati extrem de reduse, in alge si in coaja violeta a fructelor si a legumelor (prune, struguri, vinete etc.).

Aurul coloidal-ionic este un produs incolor, fiind un mediu stabil format din apa distilata si particule nanometrice de aur fin in suspensie. Modalitatea de obtinere are la baza o metoda complexa ce foloseste variatii de tensiuni scazute. Aceasta este considerata de catre specialisti drept cea mai buna pentru obtinerea unei solutii cu aur pentru consumul intern.

Consumul aurului coloidal-ionic are efecte deosebite:

 • imbunatateste memoria, coeficientul de inteligenta (pana la 20 unitati pe scara Stanford-Binet) si acuitatea mentala;
 • stimuleaza si echilibreaza activitatea neuronala din cele doua emisfere cerebrale;
 • dezvolta abilitati psihice si capacitati extrasenzoriale latente, mareste puterea de introspectie, ajuta la atingerea unor stari modificate de constiinta benefice, usor si fara efort;
 • stimuleaza vointa si reduce dependenta de alcool si nicotina;
 • tonifica inima si intregul sistem circulator;
 • tonifica organele slabite;
 • reduce stresul, anxietatea si starile depressive, induce o stare de bine general;
 • potenteaza si armonizeaza activitatea glandei pituitare, echilibreaza secretia peptidelor (hormoni, neurotransmitatori – cu rol revigorant si reintineritor);
 • creste libidoul (in asociere cu zincul);
 • este indicat in artrita reumatoida prin reducerea inflamatiilor articulatiilor;
 • fortifica sistemul osos;
 • amelioreaza metabolismul lipidic, fiind adjuvant in tratarea obezitatii;
 • ajuta la refacerea mai rapida a ranilor si arsurilor.

Actiuni: Aurul este antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant, imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic si vitalizant.

Compozitie: Particule nanometrice de aur (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj. Aurum nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider. A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatii GSM, deoarece produsul contine ioni de aur cu sarcina electrica pozitiva, care pot precipita.

Argint Coloidal
Gama MineralsAurum (Aur)

 • Producător: Agnes Itara
 • Cod produs: AG043
 • Disponibilitate: Stoc epuizat.Produs indisponibil
 • 42,81 lei
 • Fără TVA: 35,97 lei

Etichete: argint coloidal

Solutie cu particule ionice de Aur. Concentratie: 20ppm (20mg/l)Solutie coloidala cu pH bazic, bog..
78,00 lei
Fără TVA: 65,55 lei