Ashwagandha Rasayan Tab 100 tablete

Ashwagandha Rasayan Tab 100 tablete

Suplimentul alimentar Ashwagandha Rasayan Tab este un tonic general complet, obtinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietatile lor de tonifiere, revigorare si regenerare, mentinand nivelul de energie din organism.

Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian) sustine capacitatea organismului de a mentine sanatatea si vitalitatea, ajuta la refacerea fizica si psihica dupa stari de oboseala si stres cronic. 

Sustine echilibrarea sistemului imunitar si a sistemului antioxidant endogen, contribuind astfel la mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului.  Rasayan Tab contribuie la relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, mentinerea capacitatii de concentrare, memorare si functionare normala a sistemului nervos in situatii de stres, surmenaj, suprasolicitare fizica si intelectuala. Radacina de Withania somnifera contine substante bioactive care au proprietati neuroprotectoare impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern, reducand riscul declansarii si agravarii afectiunilor induse de stres, tensiune nervoasa, stari depresive, anxietate sau boli degenerative.  Fitonutrientii din plante sustin organismul impotriva imbatranirii premature prin mentinerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emoțional si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism. Substantele active sustin procesul de distrugere a celulelor anormale (inhibarea cresterii mai multor tipuri de tumori prin stoparea formarii noilor vase de sange si eliminarea celulelor care nu sunt sanatoase).

 

Ashwagandha Rasayan Tab contribuie la:

- mentinerea tonusului general al organismului in conditii de suprasolicitare fizica si psihica sau in perioada de convalescenta;

- mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului;

- relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, a capacitatii de concentrare si memorare;

- revigorarea, regenerarea, tonifierea si mentinerea nivelul de energie din organism;

- ajuta la distrugerea celulelor anormale (tumori benigne si maligne).

 

Modul de utilizare si doza recomandata:

Copii peste 14 ani: cate o jumatate de tableta de 3 ori pe zi;

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, minim 1 luna,  optim cure de 3 luni.

 

Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

 

INGREDIENTE:

Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacina - 300mg;

Chlorophytum arundinaceum (Safed musli), pulbere de radacina - 100mg;

Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de radacina - 50mg;

Acacia arabica (Guma acacia - excipient) - 50mg.

 

Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng  indian) - pulberea de radacina contine substante bioactive cu proprietati adaptogene, contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in conditii de stres si oboseala,  incetineste imbatranirea. Ajuta la distrugerea celulelor anormale (tumori benigne si maligne). Este neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, creste rezistenta si ajuta organismul la adaptarea  la conditiile de mediu. Mareste vitalitatea sexuala atat la femei cat si la barbati.

Chlorophytum arundinaceum (Safed musli) - pulberea de radacina este o sursa bogata de fitonutrienti care sustin sistemul muscular (creste masa musculara). Este tonic, afrodisiac, sustinator al libidoului.

Asparagus racemosus (Shatavari) - substantele bioactive din radacina au proprietati afrodisiace, echilibreaza sistemul hormonal si sustin fertilitatea. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal in premenopauza si dupa instalarea menopauzei.

Vitamine si minerale
Produse pentruAfectiuni sanguine

  • Producător: Ayurmed
  • Cod produs: AYU038
  • Disponibilitate: Stoc epuizat.Produs indisponibil
  • 60,00 lei
  • Fără TVA: 55,05 lei

Etichete: tablete, afectiuni sanguine, ayurvedic