Artrisalm 100 tablete

Artrisalm 100 tablete

Durerile articulare acute sau cronice sunt resimtite ca un disconfort la nivelul uneia  sau mai multor articulatii.  Durerile pot fi datorate unor afectiuni (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc) sau cauzate de unele traumatisme sau suprasolicitari articulare.          

Durerea articulara poate fi influentata de schimbarea conditiilor meteorologice (temperaturi scazute, umezeala, presiune atmosferica).

Suplimentul alimentar 100% natural Artrisalm contine o combinatie de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sanatatea si la functionarea normala a sistemului osos si a articulatiilor.

Prin actiunea sinergica a substantelor bioactive din plante, Artrisalm contribuie la mentinerea mobilitatii articulare normale prin asigurarea troficitatii, a lubrifierii normale a articulatiilor si prin sustinerea circulatiei sanguine sanatoase. Substantele bioactive din plante contribuie la scaderea durerii si a inflamatiei la nivel articular. Fitonutrientii cu proprietati antioxidante neutralizeaza radicalii liberi protejand articulatiile impotriva stresului oxidativ si a proceselor degenerative. Artrisalm contribuie la sustinerea proceselor naturale de regenerare a tesuturilor distruse, reducerea rigiditatii articulare si a disconfortului articular de natura inflamatorie.

Are proprietati detoxifiante, sustinand procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, pentru a mentine sanatatea si functionarea normala a articulatiilor. Contribuie la sustinerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de autoaparare a organismului. Artrisalm contribuie la diminuarea durerilor si a disconfortului in caz de suprasolicitare mecanica a articulatiilor sau in traumatisme ale aparatului locomotor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate). Este recomandat in tipurile de modificari articulare de tip inflamator (artrite), degenerativ (artroze) sau post traumatice, precum si in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor.       

 

Artrisalm contribuie la:

- mentinerea sanatatii si functionarii normale a articulatiilor;

- intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;

- sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc);

- sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;

- detoxifierea organismului prin stimularea tranzitului intestinal si a diurezei.

 

Modul de utilizare si doza recomandata:

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza la 1 ora dupa masa, minim 30 de zile, optim cure de 3-6 luni.

 

Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

 

INGREDIENTE:

Boswellia serrata (Shallaki), pulbere de rezina - 100mg;

Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom - 75mg;

Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom -75mg;

Withania somnifera (Ginseng  indian), pulbere de radacina - 50mg;

Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb - 50mg;

Vitex negundo (Nirgundi), extract din frunze (7:1) - 50mg;

Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacina (5:1) - 50mg;

Acacia arabica (Guma acacia - excipient) - 50mg.

 

Boswellia serrata (Shallaki) - scade durerea si inflamatia la nivel articular, imbunatateste mobilitatea articulara, este un protector si regenerator al cartilajului articular, sustine recuperarea dupa .

Curcuma longa (Turmeric) - este antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulara, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.

Zingiber officinale (Ghimbir) - antiinflamator, calmeaza inflamatiile si durerea, imbunatateste circulatia. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.

Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, tonic, antioxidant puternic, antiinflamator, fortifica structurile nervoase, creste rezistenta fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire prematura.

Allium sativum (Usturoi) - sustine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice, fiind antiinflamator.

Vitex negundo (Nirgundi) - antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatori si analgezic usor in toate formele de reumatism.

Pluchea lanceolata (Rasna) - este antiinflamator, controleaza sinteza autoantigenilor implicati in procesul autoimun de degenerare a proteinelor din articulatii.

 

 

Vitamine si minerale
Produse pentruAfectiuni osteoarticulare

  • Producător: Ayurmed
  • Cod produs: AYU055
  • Disponibilitate: Stoc epuizat.Produs indisponibil
  • 43,00 lei
  • Fără TVA: 39,45 lei

Etichete: tablete, afectiuni osteoarticulare, ayurvedic